Passa på!

Du kan köpa Marie Perruchons doktorsavhandling i kulturantropologi:

I Am Tsunki: Gender and Shamanism among the Shuar of Western Amazonia, genom att kontakta oss.

Boken kostar endast 200:- inklusive frakt, mot 389:- i bokhandeln.

Kontakta oss på marie@shamantrumma.se

Utdrag från en recension:

"This book adresses a little-known and captivating topic, namely the existence of powerful female shamans in a society consistently described as being male-dominated" (Santos-Granero, Fernando 2004. In RAI 2004, 9:2)


Nantar Utitiaj

Vi säljer smycken och annat hantverk, väskor, bälten m.m. från shuarindianerna i ecuadorianska Amazonas.
Produkterna är enbart tillverkade av vilda frön och nötter från regnskogen. Genom att köpa från oss stödjer ni indianernas lokala ekonomi och bidrar till regnskogens bevarande.
Detta hantverk är direktimporterat från shuarfolket och kan endast köpas genom ossVi säljer också trummor med underbart ljud som är lämpliga för shamaniserande. Trumman på bilden är till salu för 2000:- inklusive frakt. Den är 40 cm. i diameter och tillverkad i USA. Den är inte av naturläder vilket gör att den är helt okänslig för fukt och låter lika bra i alla väder samt är lätt och bekväm. Trummorna smyckar vi själva med fjädrar och avbildade klippmålningar från Amazonas.

Så här skrev en person om trumman:

Trumman kom idag och jag är alldeles överväldigad av hur fantastisk den är. Både till ljudet och utseendet. Tack så hemskt mycket! Jag hade höga förväntningar på så sätt att jag fick en väldigt bra känsla när jag läste på er hemsida, men trumman har verkligen överträffat allt jag kunnat föreställa mej.