Om du är intresserad av att följa med på en äventyrlig resa till shuarindianerna så kontakta oss på marie@shamantrumma.se. Vistelsen inkluderar besök hos shamaner där vi bl.a. deltar i shamanska ceremonier, fiskar och jagar. Vi bor på vår mark, mitt i djungeln, i traditionella hus och äter shuarmat. Ni får också lyssna på föreläsningar om shuarindianernas kultur, religion och shamanism.

Shamantrumma är en ideell förening.

 Nästa resa blir i december 2010

 Vi har köpt mark i Ecuadors djungel som vi vill rädda från exploatering. Dit, och till andra vackra och kraftfulla platser vill vi ta dig för att uppleva ett naturligt sätt att leva i samklang med naturen. Genom att ordna dessa resor vill vi bidra till att sprida kunskap om ett miljövänligare och hälsosammare sätt att leva för att rädda regnskogen och därigenom ge befolkningen möjlighet att bevara sina traditioner och sitt sätt att försörja sig.

 

 Detta ingår i priset:

Kost & logi  i Sucúa och Morona.

Lokala resor

Guidning och aktiviteter

Föreläsningar om Shuarkulturen

 

Du ordnar själv resan till och från Quito och Sucúa. Eventuellt tillkommer övernattning på hotell i Quito i samband med resorna. Kostnad för restaurangbesök, alkohol och övernattningar vid studiebesök kan tillkomma.

Pris totalt:           6950 kr

Anmälningsavg: 2950 kr

 

Bindande anmälan senast 12/2 2010 genom att anmälningsavgiften sätts in på Shamantrummas konto pg305084-6. Resterande4000 kr ska finnas på kontot senast  den 30/4 - 2010